Rutina


Obres els ulls a poc a poc a causa de la llum que es filtra per la persiana, mires el rellotge i veus que ja són les vuit, decideixes sortir del llit i t'adones que no hi ha ningú al teu costat. Amb un badall arribes mandrós a la dutxa i deixes que l'aigua calenta caigui per la teva esquena, surts i et vesteixes amb els mateixos texans que ahir i una samarreta sense marca, et mires al mirall i veus que res ha canviat en els últims tres anys.
Surts de casa lentament i tanques amb clau. Al carrer hi ha les senyores a la plaça comentant el teu aspecte, el senyor Josep passejant el gos, el forn està obert, hi han els clients de sempre. Arribes a la cantonada, entres al bar i demanes el de sempre, al teu costat hi ha un home amb un got de whisky a aquestes hores i et pregunta... No trobes que aquesta vida és molt monòtona? Mires enrere i t'adones que potser té raó i tot i així ja t'està bé i fas un glop al cafè amb llet.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Natrus:

Natrus:

Humils lectors:

Els donem la nostra més agradable benvinguda per aquest recòndit lloc d'internet, esperem que vos agrade.
El preguem de tot cor que deixen les seves opinions, obviament sense cap mala intenció. Gràcies i benvinguts.


M&M's

Sobre els M&M's

Som dos catalans ben aventurats en aquest món de Déu, que tant sols pretenem oblidar les penúries mundials i obviament personals, escribint en els nostres blogs.